Vackra evighetsrosor

Du kanske har funderat på, vad är evighetsrosor? Även om dessd namn antyder att de håller för evigt, så är så inte fallet, men de håller riktigt, riktigt länge!

Det finns inget som en kvinna älskar mer än att känna sig speciell, och vilket bättre sätt att visa henne att du bryr dig än att hitta den perfekta romantiska presenten till henne?

Det kan vara svårt att välja den bästa presenten till en tjej för att visa hur du verkligen känner och visa henne djupet av dina känslor.

Ros som ger kärlek länge

Det finns ingen mer ikonisk romantisk symbol än rosen. Den enda perfekta rosenknoppen, som återspeglar sann skönhet och blommande kärlek, har getts som ett tecken på beundran genom historien. Med antydan om romantik som fortfarande kommer, och drömmar om en passionerad framtid tillsammans, finns det ingen annan blomma som så fullständigt kan förkroppsliga den sanna kärlekens natur; och om bara en rosknopp kan säga mer än tusen ord, föreställ dig vad en felfri blomma, plockad på höjden av sin blomning och sedan behandlad så att den håller, upp till två år!

Rosorna är 100% naturliga och arbetsprocessen är miljövänlig och tack vare bevaringsprocessen bibehåller de sin naturliga skönhet i flera månader, ibland år. 

En evighetsros ser ut och känns som en nyplockad ros med en livslängd upp till minst 2 år.

Viktigt att tänka på vid hantering av rosen är att du inte ska vattna inte evighetsrosorna eller att de ska stå i direkt solljus. Undvik även fukt.

27 Dec 2022