Väck ledaren inom dig till liv

 

I mångas ögon är synen på ledarskap skev. De ser oavkortat ledarskap som en naturlig förmåga man måste ha talang för att kunna fullända. Ledarskapstalang är naturligtvis fördelaktigt att ha, men de flesta kan lära sig att leda. Inom företagsvärlden behövs bra ledarskap, och det är vanligt att man kommer i kontakt med arbete i projektform. Projekt kan vara av olika karaktär, men i grunden är det ett uppdrag som en grupp jobbar med under en tidsbegränsad period för att uppnå ett förutbestämt mål. Alla projekt har en projektledare och skulle du bli ombedd att leda ett projekt gäller det att kunna sin sak.  

 

Gå en projektledarutbildning

Vill du utveckla ditt ledarskap och hämta in ny kunskap i projekthantering, så ska du läsa en kurs eller en utbildning hos LP – Ledarskap och Projekthantering. Kunskap och självförtroende är kanske de två mest framstående faktorerna som behövs. LP har utvecklat sitt kursmaterial i enlighet med PMI och IPMA, de två världsledande organisationerna i projektarbete. Efter avslutad utbildning erhåller du certifiering enligt IPMA på nivåerna B, C och D. Således kommer du att förvärva den kunskap som behövs för att framgångsrikt leda ett projekt i mål.

 

Ledarskap i vardagen

Att gå en utbildning i projekthantering har positiv påverkan även i ditt privatliv. Faktum är att vi ofta omedvetet arbetar i projektform, vi använder bara inte beteckningen projekt. Det kan handla om att planera en familjeresa, bygga och anlägga något eller samordna skjuts till ungarnas fotbollsträning. Desto fler orsaker för dig att utöka din kunskapsbank i ämnet! Läs mer om projektledning här.

3 Dec 2016