Testa Skara sommarland i sommar

Ett perfekt ställe att åka till för hela familjen, det är Skara sommarland. Det ligger strax utanför Skara, i västra götaland. Detta sommarland har dels en riktigt bra vattenpark. Bra mycket mer saker att göra än på en vattenlekplats. Vattenlandet som finns på detta sommarland är Skandinaviens största! Här går det att bada, åka vattenkana, se vattenshower och en massa mer. Sedan finns det inte bara ett vattenland här, utan det är även flera områden till. 

Ha kul på tivolit

Det finns även ett tivoli på Skara Sommarland, med en massa kul åkattraktioner. Det finns något för alla här, både de allra minsta barnen och även de större. Det finns även flera lyckohjul där det går att vinna godis, choklad och annat. Matställen finns det med, lite varstans på området. Det finns även gott om bänkar och bord om ni föredrar att ta med fika.

Stanna över

I anslutning till sommarlandet finns det även en bra camping om ni vill stanna över. Dels går det att tälta, använda husbil eller husvagn eller hyra en stuga om ni föredrar det. På campingen finns det även flera aktiviteter som utegym, padel, minigolf, lekplatser med mera.

När ni ändå är i närheten av Skara, passa på att åka dit och kolla in lite sevärdheter, eller se er omkring för övrigt i västra götaland som även det har mycket att bjuda på inom aktiviteter och sevärdheter som passar barnfamiljer.

10 Jun 2021