Tänk på miljön

Ramboll Natura satsade en hel del på miljö och naturliga resurser. Det finns en mängd saker som både privatpersoner och företagare kan göra för att se till att vår miljö mår bra. Om du jobbar med transport, så finns det något väldigt bra! CargoSpace24 heter ett företag som satsar stort på att förbättra miljö och ekonomi inom transportering. Idag är det nämligen extremt många lastbilar och lastfordon som går helt tomma eller bara är fyllda till hälften. Av de 5 miljoner lastbilar som är igång idag så är det 57 % som har halvtomma ytor och 24 % som har helt tomma ytor i sina transportbilar. CargoSpace24 har lagt stort fokus på miljö och transportekonomi och därför har de skapat en plattform för att fler ska kunna samarbeta. Det kostar både pengar och är dåligt för miljön att åka med tomma eller halvtomma lastutrymmen. Med CargoSpace24’s plattform så kan alla som jobbar med transport samarbeta. Transportkapacitet matchas med behov av transportutrymme via denna plattform. Det gör att det blir minde tomma utrymmen och det är bra för både plånbok och miljö.

Anslut er till CargoSpace24 redan idag

Att ansluta sig till CargoSpace24 är tryggt och säkert. Det är även billigare och effektivare att vara med i denna plattform. Den är dessutom enkel att använda.

Har du ett transportföretag så är det en god idé att ansluta sig till plattformen och samarbeta med CargoSpace24. Ni kommer aldrig behöva köra med tomma utrymmen igen och ni sparar både pengar och värnar om miljön.

7 Feb 2016