Res till Peru och upplev Machu Picchu

Har du en dröm om att uppleva Peru och dess fantastiska historia? Då ska du kika in på www.inca.se. Här hittar du resor till Peru och givetvis även Machu Picchu. Denna mytomspunna stad som i många år var försvunnen, men återupptäcktes 1911 är det många som har hört talas om, men få som faktiskt rest dit. Så varför inte göra slag i saken och göra en Machu Picchu resa? Övriga Peru får du på köpet så att säga. När man talar om Sydamerika så är det oftast just Peru man tänker på, då det så att säga är sinnebilden av denna världsdel. Här finns en stor variation med besöksmål. Från inkaruiner till det vilda Amazonas till mer moderna vyer. Med Inca Tours kan du uppleva hela Peru på ett sätt som gör att du blir garanterat nöjd.

Vandra den berömda Inkaleden

Inca Tours har flera paket till Peru, men det bästa sättet att uppleva Machu Picchu på är att vandra längs med den berömda Inkaleden. Genom att boka ett startpaket, samt en tilläggsresa med just detta så får du uppleva bland annat:

  • Stadstur Cusco
  • Urubamba – den heliga dalen och byn Pisaq
  • Vandring längs Inkaleden
  • Guidad tur i citadellet Machu Picchu

Dessutom kan du skräddarsy din egen resa om inte ett startpaket plus ett eller flera tilläggspaket faller dig i smaken.

Lär dig mer om Machu Picchu

Läs mer på Dn.se om hur det kan vara att besöka Machu Picchu. Denna artikel tar dig med på ett besök till Peru och Machu Picchu. Det ger dig en försmak av vad du själv kommer att uppleva när du beställer din resa hos Inca Tours till Peru. Du kommer garanterat bli nöjd med din resa och ta med dig många minnen hem!

21 Sep 2015