Rätt avfallskärl underlättar avfallshanteringen

Just avfallskärl är kanske inte det mest spännande man kan inhandla, vare sig privat eller åt sin verksamhet. Det är dock avgörande att ha rätt typ av avfallskärl om man driver någon form av lager- eller industriverksamhet. Ofta blir det snabbt en hel del avfall på denna typ av arbetsplatser - emballage av olika slag - och det är så viktigt att snabbt och enkelt kunna sortera dem rätt.

När man har mycket avfall så är det extra viktigt att man källsorterar rätt. Man kan ha avfallskärl med specifika syften, t ex ett blått avfallskärl för papper och ett gult för glas, osv. Du hittar avfallskärl i olika storlekar och färger hos oss på Lagergiganten.

Lagergigantens avfallskärl

De avfallskärl som du hittar här hos oss på lagergiganten.se är tillverkade i formpressad polytylen. I detta material kan alla tänkbara material hanteras, från oljehaltiga sådana till glas, metall och "vanliga" sopor. Ju mer organiserat sopsystem ni har, desto effektivare kan ni arbeta och desto lättare är det att leva upp till de stränga miljökrav varje industriverksamhet borde ha.

Om oss

Lagergiganten är unik i sitt slag genom att erbjuda allt för lagring och verkstadsarbete, i suverän kvalitet, brett utbud och till riktigt bra priser. Det var två barndomsvänner som kände att något saknades på marknaden som bestämde sig för att fylla denna lucka. Lagergiganten är resultatet och den enda butik du behöver när du är på jakt efte inredning, hjälpmedel och verktyg för din verkstad eller ditt lager.

Fördelarna man får som kund hos Lagergiganten är många, utöver de suveräna produkterna såklart. Man får mellan 1 och 5 års garanti på allt man köper, dessutom levereras sakerna till den adress man anger inom loppet av bara några dagar. Skulle man behöva hjälp med något så finns en mycket engagerad support bara ett telefonsamtal bort.

7 Oct 2015