Miljövänliga sängar

Har du funderat om hur miljövänlig din soffa är? Jag kom att tänka på det när jag såg en reklam häromdagen. Det var en kvinna som spelade en försäljare och som berättade att efter några år kryllar, ja kryllar, våra soffor och sängar av små, små insekter, kvalster. Plötsligt kändes det inte så fräscht varken att sitta kvar i TV soffan eller att gå och lägga sig längre. Jag insåg att det definitivt är dags att byta ut både soffa och säng.

Hittade på nätet

Jag surfade runt på nätet och hittade jättefina soffor till bra priser. En soffa brukar vara den dominerande möbel i ett vardagsrum. Den talar om vem det är som bor i hemmet. Den är hemmets samlingspunkt. Här äter vi, lagar läxor, diskuterar, leker, ja du fattar. Hos WeGot kan du hitta ett stort utbud av designade soffor. Deras soffor har både komfort och kvalitetsmaterial.

30 dagars prisgaranti

Wegot tillämpar en månads prisgaranti. Hittar du samma vara till ett bättre pris, får du mellanskillnaden av Wegot. Just nu har de rea på 20 till 40 procent. Och är du inte på jakt efter soffor, kan du kolla in deras andra sortiment på sängar, utemöbler och kaminer. Det kan vara värt att fynda nu!

14 Oct 2017