Framtidsplaner

Det här med att sätta upp planer för sin egen framtid, det är en bra idé. Då vet man vad man ska sträva mot. Vad just du har för framtidsplaner styrs ju av dina egna intressen och vad du vill ha ut av ditt liv. En egen framtidsplan jag har är att köpa en lägenhet i Spanien. Sedan läste jag i denna tråden, för och nackdelar med ny eller begagnad lägenhet. Det är ju lite olika beroende på. Ett helt nytt bygge kan vara trevligt, men kosta mer än en lägenhet som är redo att flytta in i direkt.

Bra att veta vad man vill med sin framtid

För att livet ska ha en mening, så är det inte fel att veta vad man vill göra av det. Då är det bra att ha planer på vad man vill ska ske i framtiden. Det kan vara stora eller små drömmar, det spelar ingen roll egentligen. Det som spelar roll är att man ska försöka förverkliga dem. Jag tror att om man ska tycka livet är roligt, så ska man ha något att sikta på. Det kan vara att skaffa familj och hus i Sverige, så väl som en lägenhet i Spanien. Det kan även vara att klara av ett marathon eller att man vill jobba med en viss sak.

Hitta det du brinner för

Så du som inte har planer, än, se till att hitta det du brinner för så att du kan sätta upp egna framtidsplaner med vad du vill att livet ska ge dig.

25 May 2018