Det bästa för barnet

Det finns få saker man häpnar så över som den naturliga instinkten att skydda och älska sitt barn. Det kommer som en obarnhärtig flodvåg och sväper det mesta av allt annat i livet med sig. Man står där hjälplös och bara älskar och vill skydda - särskilt när barnet är alldeles nytt. Missförstå inte, kärleken består och växer sig ännu starkare med åren, men lite slappnar man nog av efter ett tag, i takt med att barnet blir mer självständigt.

Välj bilbarnstol med stor omsorg

När man slås av den här häftiga vågen av kärlek och instinktiv beskyddarkänsla så blir val av barnvagn, bilbarnstol, madrass, bärsele och badbalja oerhört viktiga. Särskilt de första två grejerna lägger vi väldigt mycket tid på att hitta precis den rätta. Pyret o Snäckan är en butik som specialiserat sig på just dessa två produkter för föräldrar och barn: barnvagnar och bilbarnstolar. Bilbarnstolar är obeskrivligt viktiga att ha när man reser i bil med sitt barn och inte bara vilken som helst utan en som lever upp till alla de hårdaste kraven. Det lilla barnet är skyddslöst i bilen utan en bar bilbarnstol.

God service

Pyret o Snäckan väljer noga ut de produkter som säljs i webbutiken, allt måste hålla absolut högsta kvalitet. Man kan därför tryggt handla sin bilbarnstol och sin barnvagn om man så vill från dem. Leveranstiden är kort och servicen strålande. Eftersom det kan kännas som lite av en djungel med allt som rör just bilbarnstolar så är det skönt att handla från en butik där man är specialiserade på just detta.

15 Sep 2016